"Суд ЛНР" засудив 68-річну громадянку України до 12,5 років колонії за "шпигунство"

Так званий "верховний суд ЛНР" засудив 68-річну громадянку України Лілію Хрустовську за шпигунство до 12 років 6 місяців позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ 28 червня.

"Встановлено, що з вересня 2022 року Хрустовська, здійснювала збір відомостей про переміщення і місця дислокації російських військовослужбовців. Отримані дані вона передавала українським спецслужбам через месенджери", - йдеться в повідомленні окупантів.

Інші деталі не повідомляються.

Статті

Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Всі статті