Стало відомо, де 7 листопада в Україні вимикатимуть світло (ПЕРЕЛІК)

У понеділок, 7 листопада, у Києві та ще у семи областях України будуть планові відключення електроенергії. Відповідні розпорядження вже отримали регіональні оператори розподільчих мереж. Про це повідомляє "Укренерго" у Телеграм.

Як повідомляється, 7 листопада світло вимикатимуть у Києві, а також у Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях.

Як повідомили в "Укренерго", планові відключення світла розпочнуться о 6:00 і продовжаться до кінця доби.

"Крім того, обленерго можуть проводити екстрені обмеження споживання, застосовуючи графіки аварійних відключень. Такі заходи необхідні, щоб уникнути дефіциту та не допустити навантаження високовольтної інфраструктури", - зазначили у компанії.

Графіки можна знайти на сайтах обленерго:

Сумська область;

Харківська область;

Полтавська область;

Київська область;

Чернігівська область;

Черкаська область;

Житомирська область;

Київ.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський попередив, що росія може готувати нові масові удари по українським енергооб'єктам.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті