Рада безпеки ООН погодилася послухати на закритому засіданні російські казки про українську "брудну бомбу"

Рада безпеки ООН проведе засідання, щоб обговорити звинувачення росії щодо планів України щодо створення "брудної бомби" – воно пройде в закритому режимі. Про це 25 жовтня повідомляє CNN із посиланням на двох дипломатів ООН.

"У вівторок Рада безпеки ООН проведе закриті дискусії щодо бездоказових звинувачень росії в тому, що Україна збирається створити "брудну бомбу", - повідомляють журналісти.

Зазначається, що звинувачення росіян відкинули як Україна, так і західні союзники. Своєю чергою, Міжнародне агентство з атомної енергії МАГАТЕ заявило, що направить інспекторів на два ядерні об'єкти в Україні після отримання запиту про це від влади в Києві.

Нагадаємо, раніше в ООН прокоментували заклики пропагандиста Красовського вбивати українських дітей.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті