Сім’ям загиблих та учасників бойових дій з Лисичанської громади, у яких є школярі, надають грошову підтримку (контакт, форма заяви)

Сім’ям загиблих та учасників бойових дій з Лисичанської громади, у яких є школярі, можуть отримати грошову підтримку до 1 листопада. Про це повідомила Луганська ОВА у соцмережах 14 жовтня.

"До 1 листопада родини школярів Лисичанської громади можуть одержати грошову підтримку. Триває прийом заяв та документів на надання матеріальної допомоги з нагоди Дня знань сім’ям ветеранів (учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни) та членам сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) військових", - сказано в повідомленні.

Допомога надається на дітей віком від 6 до 18 років за умови їхнього  навчання у закладах загальної середньої освіти та зареєстрованого місця проживання заявника та дитини (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської громади.

Право на допомогу мають також сім’ї ветеранів з числа ВПО, які станом на 24 лютого 2022 року були зареєстровані за адресою фактичного місця проживання в населених пунктах Лисичанської громади, якщо діти продовжують навчання у закладах загальної середньої освіти громади.

Розмір допомоги становить 2500 гривень на дитину.

За додатковою інформацією модна звертатись за телефонами +38-050-512-42-64, +38-050-778-13-08; +38-099-767-06-66.

З переліком документів для надання допомоги можна ознайомитись за посиланням.

Зразок встановленої форма заяви за посиланням.

Раніше повідомлялось, що Луганський обласний Фестиваль української народної іграшки та гри, який раніше проходив у Кремінній, триває одразу в кількох регіонах України.

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті