Шестеро людей постраждало внаслідок ворожої атаки по Запоріжжі

Шестеро людей постраждало внаслідок ворожої атаки по Запоріжжі. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров 11 жовтня.

"Шестеро людей постраждало внаслідок ворожої атаки по Запоріжжю. Протягом доби оккупанти нанесли 474 удари по 11 населених пунктах Запорізької області. Війська рф здійснили 14 авіаційних ударів по Запоріжжі, Таврійському, Гуляйполі, Новоданилівці. 286 БпЛА різної модифікації атакували Приморське, Гуляйполе, Новоандріївку, Роботину, Малу Токмачку, Малинівку, Левадне та Копані. 11 обстрілів з РСЗВ накрили Гуляйполе, Роботину та Малу Токмачку. 163 артилерійські удари нанесено по території Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного", - написав він.

Надійшло 110 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті