Шелтер для переселенців зі Старобільщини відкрили у Львовській області (контакт)

Шелтер для ВПО зі Старобільського району Луганщини відкрили у Львовській області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 11 грудня. 

"У Меденецькій громаді розпочав роботу шелтер для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб зі Старобільщини. Там можуть розмістити 16 людей", - сказано в повідомленні. 

Зазначаєься, що будівля обладнана необхідною технікою та меблями: ліжка, електроплити, санвузли тощо. У приміщені проведено внутрішні оздоблювальні роботи, замінено інженерні мережі, вікна та двері, враховано потреби маломобільних груп населення. Ремонтні роботи виконали за кошти приймаючої громади та міжнародної благодійної організацій. 

За додатковою інформацією щодо розміщення у шелтері звертайтеся за номером телефону: +380681161408.

Раніше повідомлялось, що переселенцям з Луганщини допоможуть з вирішенням пенсійних питань у Харкові (графік, адреса).

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті