СБУ атакувала електропідстанцію, яка живила важливі військові обʼєкти в Курській області

Відео атаки на підстанцію в Курській області, надане джерелами з СБУ, опублікував журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Телеграм-каналі 29 вересня.

"Джерела в СБУ щойно надали відео атаки на підстанцію в Курській області. Поки російське міноборони розповідає, як "знищило 11 українських безпілотників" у Курській області, СБУ успішно атакує електричну підстанцію, до якої числі були підключені важливі військові об'єкти ворога", - йдеться в повідомленні. 

На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі. 

"Завдяки черговій спецоперації Служби безпеки окупанти починають розуміти, що "блекаут" не просто красиве іноземне слово, а реальність. Якщо рф і далі буде обстрілювати наші об’єкти інфраструктури, отримає у відповідь ще більше "бавовни", - сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в РФ говорять про нічну атаку БПЛА: у Курській області атакована електропідстанція, знеструмлено 5 населених пунктів.

 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті