Росіяни замінували об’єкти інфраструктури у Сватовому та закликають людей самостійно евакуюватися - Гайдай

Росіяни замінували об’єкти інфраструктури у Сватовому. Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

"У Сватовому росіяни замінували об’єкти інфраструктури, закликають самостійно виїжджати. У Кадіївці окупанти знищують документи особливої важливості", - повідомив він.

За його словами, розуміючи про незручний для тривалої оборони ландшафт місцевості, росіяни вирішили вивезти зі Сватового основні медичні та соціальні заклади – перш за все, обладнання.

"Окупаційні органи влади в місті працюють в "урізаному" форматі. Пропонують самостійно евакуюватися", - пише Гайдай.

Він зазначив, що вже заміновані основні інфраструктурні об’єкти, будівлі та території.

"Цікавий наказ отримала так звана "влада" у Кадіївці. Там зараз відбувається масове знищення архівів та копій документів, особливо тих, що містять історію окупації", - повідомив чиновник.

Як повідомлялося раніше, безпосередньо на теплотрасі в окупованому місті Щастя зробили "містечко просто неба" луганські "вояки", які втекли з рашистської армії біля Лиману кілька днів тому.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті