Російський снаряд прямим попаданням в будинок вбив сім'ю у Бериславі

Російський снаряд прямим попаданням в будинок вбив сім'ю у Бериславі. Про це у Телеграм 5 січня повідомив замглави Офісу Президента Кирило Тимошенко. 

"Берислав, Херсонська область. Сьогодні в місті трагічні новини. Обстріл окупантів та внаслідок влучання снаряда у будинок загинула родина. В цьому вся ницість і підлість росії. Вранці вони говорять про «різдвяне перемир’я», а вже в обід вбивають всю сім’ю. Чим завинили чоловік, дружина та їх 12-річний син? Тим, що вони просто українці?", - зазначив Тимошенко.

"Люди готувалися зустріти Різдво разом, але цинічний удар росіян вбив їх у власному домі... Щирі співчуття рідним і близьким. Розділяємо ваш біль і гнів... Військові злочинці будуть покарані!", - запевнив він.

Як повідомлялося, п'ятеро людей поранено внаслідок обстрілу рашистами ринку у Бериславі.

Вдень 5 січня окупанти обстріляли центр Херсона, є загиблий.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті