Російська армія завдала за добу 28 ударів по Донеччині - у Бахмуті є жертви (ФОТО)

Рашисти за минулу добу завдали 28 ударів по Донеччині - під обстрілами перебували 18 населених пунктів. Сильно постраждав Бахмут. Про це 7 жовтня повідомила пресслужба МВС України у Донецькій області.


"За минулу добу поліцейські задокументували 28 ударів по Донеччині", - йдеться у повідомленні.

"З реактивної артилерії російські військові обстріляли Бахмут. Є жертви, руйнувань зазнали два багатоквартирні та 14 приватних будинків", - повідомили правоохоронці.

Мішенню росіян стали житлові будинки, російська армія вбила та поранила цивільних мешканців. Російська армія вела вогонь із авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Ураган», «Град», артилерії, танків.

Зруйновано та пошкоджено 32 цивільних об‘єкти – 26 житлових будинків, відділення банку, лінії електропередач, складське приміщення, господарські споруди.

Зазначається, що три авіаудари війська рф завдали по Часовому Яру, пошкоджено щонайменше три приватні оселі, інформація про поранених не надходила.


Як повідомлялося, рашисти за минулу добу вбили двох мирних мешканців Донеччини і ще сім людей отримали поранення.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті