Росіяни зруйнували Вугледар, через що їм удалося просунутися по флангах - глава ЦПД

Вугледар, який раніше був зручним для оборони завдяки своєму розташуванню на висоті, зазнав значних руйнувань через активні удари російськими керованими авіабомбами (КАБ). В результаті ворогу вдалося просунутися на фланги української оборони. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко у Telegram.

"Вугледар. Раніше це місто було зручно обороняти, воно на висоті. Але з активним приходом на фронт КАБів, ворогу вдалося його зруйнувати, і рухатися у фланг. На жаль, КАБ і авіація - це єдине, що дозволяє ворожій піхоті рухатися", - написав він.

Генеральний штаб ЗСУ у звіті від 24 вересня повідомив, що на Времівському напрямку, поблизу Павлівки та Вугледара Донецької області, противник здійснив вісім спроб захопити українські позиції. Усі атаки були успішно відбиті українськими захисниками.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті