Росіяни завдали за добу по Донеччині понад 2200 ударів: п’ятеро мешканців загинули, 11 отримали поранення

Росіяни завдали за добу по лінії фронту та житловому сектору Донеччини 2246 ударів: п’ятеро мешканців загинули, 11 отримали поранення. Про це вранці 2 вересня повідомляє у Телеграм поліція регіону.

Влучання відбулись у 7 населених пунктах: містах Костянтинівка, Курахове, Сіверськ, Торецьк, селищах Петрівка та Щербинівка, селі Яблунівка. Пошкоджено 15 цивільних об’єктів -  13 житлових будинків і два автомобілі. 

По Кураховому окупанти завдали комбінованого удару із РСЗВ «Ураган» та ствольної артилерії - вбили 4 цивільних осіб, ще 10 мешканців зазнали поранень. Пошкоджено 5 багатоквартирних і 2 приватних будинки, два авто.

Одна людина загинула у Петрівці внаслідок влучання авіабомби «КАБ-250» з модулем УМПК. Є поранений у Торецьку. У Сіверську пошкоджено багатоквартирний будинок, а в Яблунівці  - 5 приватних осель.

Донецька ОВА повідомляє, що з лінії фронту за добу евакуйовано ще 3444 людини, у тому числі 294 дитини.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті