Росіяни завдали за добу по Донеччині понад 2200 ударів: п’ятеро мешканців загинули, 11 отримали поранення

Росіяни завдали за добу по лінії фронту та житловому сектору Донеччини 2246 ударів: п’ятеро мешканців загинули, 11 отримали поранення. Про це вранці 2 вересня повідомляє у Телеграм поліція регіону.

Влучання відбулись у 7 населених пунктах: містах Костянтинівка, Курахове, Сіверськ, Торецьк, селищах Петрівка та Щербинівка, селі Яблунівка. Пошкоджено 15 цивільних об’єктів -  13 житлових будинків і два автомобілі. 

По Кураховому окупанти завдали комбінованого удару із РСЗВ «Ураган» та ствольної артилерії - вбили 4 цивільних осіб, ще 10 мешканців зазнали поранень. Пошкоджено 5 багатоквартирних і 2 приватних будинки, два авто.

Одна людина загинула у Петрівці внаслідок влучання авіабомби «КАБ-250» з модулем УМПК. Є поранений у Торецьку. У Сіверську пошкоджено багатоквартирний будинок, а в Яблунівці  - 5 приватних осель.

Донецька ОВА повідомляє, що з лінії фронту за добу евакуйовано ще 3444 людини, у тому числі 294 дитини.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті