Росіяни штурмували в районі Верхньокам’янки й Білогорівки Луганської області, під артобстрілом опинилось Невське

В районі Білогорівки й Верхньокам'янки Луганської області окупати намагались прорвати позиці Сил оборони протяго минулої доби. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм.

"Протягом доби противник штурмував в районі Верхньокам’янки та Білогорівки", - йдеться в повідомленні.

По Білогорівці також було завдано авіаційного удару. 

Зазначається, що під приціл російської артилерії потрапило деокуповане село Невське, де залишаються цивільні мешканці.

Південніше Невського, поблизу Тернів, окупанти теж намагались протиснути оборону ЗСУ, однак українські військові тримають рубежі.

"У деокупованій Новолюбівці задокументовані чергові військові злочини загарбників стосовно двох зруйнованих цьогоріч домогосподарств", - повідомив також Лисогор.

Раніше повідомлялось, що найактивніші бойові дії на Луганщині точаться в Білогорівці, ворог вдарив авіацією по селах Новолюбівка й Новоєгорівка.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті