Росіяни продовжують "кидати" авіабомби на Білогородську область: плюс ще шість за чотири дні

Російські окупанти "впустили" ще 6 авіабомб на Білогородську область за останні 4 дні. Про це з посиланням на свої джерела пише "ASTRA" 13 травня.

"Ще 5 авіабомб скинула Росія на Білгородську область за останні 4 дні", - написало видання о 13:11 13 травня.

Практично одразу після цього з'явилось повідомлення, що ще одна - шоста за 4 дні - російська авіабомба впала на Бєлгородську область.

Уточнюється, що 10 травня ПКС РФ скинули на Бєлгородську область відразу 4 ФАБ. Так, ФАБ-500 цього дня знайшли дорогою з селища Комсомольське в село Ближнє Бєлгородського району. 

"Бомбу знищили 11 травня, постраждалих немає", - уточнюється в повідомленні.

У самому селищі Комсомольське вранці 10 травня знайшли ще одну ФАБ-500 - її виявили біля житлового будинку на вулиці Південна, жителів прилеглих будинків евакуювали. 

У районі села Яблочкове 10 травня знайшли ФАБ-250. Ніхто не постраждав. ФАБ-500 цього ж дня скинули в районі селища Розумне. 

11 травня ФАБ-250 знайшли також у Новій Таволжанці на території ТОВ "Нова Зоря". 

Зазначається, що всі 5 випадків місцева влада, "...як і завжди, вважала за краще приховати, не повідомляючи про них публічно".

"Тільки за березень, квітень і травень на російські та окуповані українські регіони РФ скинула щонайменше 32 ФАБ", - підкреслює "ASTRA".

Нагадаємо, що ФАБ-500 - це 500-кілограмова фугасна авіабомба, а ФАБ-250 - відповідно 250-кілограмова.

Раніше повідомлялося, що росіяни "впустили" на Білогородську область чергову ракету, є постраждалі.

Статті

Донбас
07.07.2024
17:38

Як "бойові буряти" з приазовськими греками навіки побраталися. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня допитливі читачі могли за пафосними заголовками публікацій ЗМІ окупованого Донбасу побачити реальну картину "поліпшення життя" в "народних республіках". Для цього навіть не треба було вчитися езопової мови або читати між рядків....
Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Всі статті