Росіяни обстріляли 13 населених пунктів Запорізької області, є руйнування житла та інфраструктури

Російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів Запорізької області, завдавши по них 447 ударів протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм 19 липня. 

"Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що війська РФ здійснили 4 авіаційні удари по П'ятихатках, Кам'янському та Лобковому. 176 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне,  Малинівку та Новоданилівку. 20 обстрілів РСЗВ накрили Роботине, Левадне та Гуляйполе. 247 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Новоданилівки, Малинівки, Левадного,  Успенівки,   Степногірська та Приморського. 

"Надійшло 9 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що росіяни обстріляли населені пункти Запорізької області понад 400 разів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті