Росіяни обстріляли 13 населених пунктів Запорізької області, є руйнування житла та інфраструктури

Російські окупанти обстріляли 13 населених пунктів Запорізької області, завдавши по них 447 ударів протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм 19 липня. 

"Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що війська РФ здійснили 4 авіаційні удари по П'ятихатках, Кам'янському та Лобковому. 176 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне,  Малинівку та Новоданилівку. 20 обстрілів РСЗВ накрили Роботине, Левадне та Гуляйполе. 247 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Новоданилівки, Малинівки, Левадного,  Успенівки,   Степногірська та Приморського. 

"Надійшло 9 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що росіяни обстріляли населені пункти Запорізької області понад 400 разів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті