Росіяни будують нову залізничну гілку в Донецькій області

Окупати на Донеччині будують нову залізничну гілку через селище Бойківське (Тельманово). Про це повідомив радник законного мера Маріуполя Петро Андрющенко 10 вересня.

"Військова логістика росіян в стані системного покращення. Системно-безкарного з нашого боку покращення. Для скорочення проходження вантажних потягів з Ростову-на-Дону в Маріуполь/Волноваху, аби оминути необхідність підійматись до Ілловайського вузлу, росіяни будують нову гілку", - повідомив він. 

За інформацією Андрющенка, нова гілка піде через селище Бойківське (Тельманово) та далі до з’єднання з гілкою на території РФ. "Частково ділянки цієї гілки було побудовано ще навесні, як резервний варіант колії Гранітне -Маріуполь без будівництва мостів", - зазначмв радник. 

"На разі закінчується стадія погодження тих документації та в жовтні за даними наших джерел має розпочати будівництво. З досвіду, цю гілку вони можуть реально побудувати в терміни від 6 до 8 місяців. Ризики, здається, зрозуміли. В цілому - це точно погана новина. Без перебільшень. Враховуючи, що майже повно рік назад в вересні ми вперше попереджали про іншу колію, яка вже повноцінно возить військові вантажі", - нагадав Андрющенко.

 

Статті

Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Всі статті