Російськими обстрілами за добу поранено 5 жителів Донеччини, пошкоджено та зруйновано майже 60 будинків та об'єктів

Російськими обстрілами за минула добу поранено 5 жителів Донеччини, пошкоджено та зруйновано майже 60 будинків та об'єктів. Про це 24 серпня повідомляє Донецька ОВА.

Поранення отримали двоє жителів у Кураховому, по одному - у Торецьку, Щербинівці та Антонівці.

Покровський район. В Антонівці Мар'їнської громади поранено людину, пошкоджено будинок. У Кураховому поранено 2 людини, пошкоджено 23 багатоповерхівки, в Успенівці — 7 приватних будинків. У Селидовому пошкоджено соціальний об'єкт і 3 багатоповерхівки. У Даченському Покровської громади пошкоджено будинок. Є пошкоджене житло у Гродівці, Крутому Яру і Красному Яру.

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади зруйновано 8 будинків. У Новій Полтавці Іллінівської громади пошкоджено 19 об'єктів. 

Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено 3 будинки; у Щербинівці поранено людину і пошкоджено будинок. У Сіверську пошкоджено будинок.

З лінії фронту за добу евакуйовано 4992 людини, у тому числі 1023 дитини.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті