Російських військових не люблять навіть на батьківщині: «милі бабусі» отруїли солдатів у Курській області 

На кордоні РФ у Курській області потрапили до шпиталю з отруєнням військовослужбовці після частування від літніх жінок. Про це 5 травня пишуть пабліки окупантів.

«Хлопці з 3 дшб 104 дшп 76 дшд, які зараз стоять на кордоні в Курській області повелися на частування місцевих бабусь. Закінчилося це госпіталем", - повідомляють у соцмережах із посиланням на ТГК ВДВ “За чесність і справедливість”. 

«О@еть просто! Пацанів зрозуміти можна, зраділи частуванням. Хто б міг подумати, що небезпека на тебе чекає не тільки на нових територіях, а й у себе на Батьківщині", - пишуть у пабліках на окупованій Донеччині.

Статті

Країна
26.06.2024
19:45

Якщо проблем немає – їх треба створити. Медреформа по-запорізьки

Всі лікарі-чоловіки, які беруть участь у протестних акціях, або підписують звернення проти ліквідації, отримали повістки і  тепер мусять збиратися на передову, від інших вимагають звільнитися.
Світ
25.06.2024
16:20

"Зеленський українцям до смерті своєї посланий". Російські ЗМІ про Україну

"...Той же Янукович, на мій погляд, як перша особа у владі, що змінює київський режим, не зможе вже відбутися".
Донбас
23.06.2024
18:44

Жителям "ДНР" обіцяють будинки з басейном і люксові курорти на морі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні стрічки окупаційних ЗМІ Донбасу були щедро наповнені повідомленнями і заявами про небувалий приплив в економіку "республік" багатомільярдних інвестицій. Однак, якщо уважно вчитатися в бравурні звіти, то стає зрозуміло, що...
Всі статті