Російські військові визнали, що знищили власний винищувач Су-35 у районі Токмака

Повітряно-космічні сили РФ визнали, що втратили винищувач Су-35 у районі Токмака. Це четвертий випадок за час війни, коли російський літак збиває власна ППО, - повідомляє Телеграм-канал The Insider.

"Про втрату російського винищувача Су-35С у районі Токмака (Запорізький напрямок) повідомляють як українські, так і російські джерела. Судячи з посту близького до ПКС РФ Telegram-каналу Fighterbomber, пілот загинув", - ідеться в повідомленні.

За підрахунками The Insider на основі інформації з відкритих джерел, це щонайменше четвертий випадок за час війни проти України, коли російська авіація зазнає втрат унаслідок "дружнього вогню" ППО - без урахування втрат під час заколоту ПВК Вагнера.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті