Російська пропагандистка намагається довести, що американського «воєнкора» в Донецьку вбило «маленьке злоякісне утворення» в російській армії

Російська пропагандистка Марина Ахмедова намагається довести, що вбивство російськими військовими в Донецьку американського найманця і «воєнкора» Рассела Бентлі є нетиповим для окупаційного корпусу ЗС РФ. Свої міркування вона опублікувала у себе в Телеграм. 

«Сьогодні (через місяць - “ОстроВ”) про вбивство американця, який жив у Донецьку, заговорили відкрито. Сьогодні Дмитро Кисельов сказав - «Це наш військкор. Злочин має бути розслідуваний, є принцип невідворотності покарання. Перед законом усі рівні", - написала вона.

Пропагандистка визнала, що «тема просочується в офіційний простір» і робить із цього висновок, що «що маленьке злоякісне утворення, яке з'явилося в нашій армії, не розростеться в хворобу».

Ахмедова намагається показати, що звірства окупантів в Україні є явищем винятковим. «Ті, хто над ним знущався і вбив його - не солдати. Точніше, вони-то формально солдати нашої армії, але за фактом вони - вбивці. Кілька людей звичайних убивць, які замучили людину, яка їх - російських солдатів - обожнювала і бігла їм на допомогу", - пише вона.

Американець Рассел Бентлі на прізвисько «Техас» приїхав на Донбас у 2014 році. Він воював проти України в лавах бойовиків «ДНР», потім став працювати на російську пропаганду.На початку квітня 2024 року його викрали і вбили російські військові. Останки його тіла виявили в спаленому автомобілі.

У сучасній Росії будь-яка згадка про військові злочини ЗС РФ в Україні прирівнюється до кримінального злочину і карається тривалими термінами позбавлення волі. 

Як повідомлялося раніше, в окупованому Мелітополі російські військові по-звірячому вбили місцеву дівчину, яка поїхала з ними в років відзначати травневі свята.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті