Російська армія обстріляла шахту на Донеччині, де перебували 86 працівників

Росіяни обстріляли шахту на Донеччині 26 липня. Про це повідомило Міненерго України в Телеграм 27 липня.

"У Донецькій області внаслідок ворожого обстрілу території шахти виникла пожежа. У шахті на момент аварії перебували 86 працівників", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що 84 людини було виведено на поверхню, в шахті залишились два працівники, задіяні в роботах із забезпечення життєдіяльності підприємства. Пожежу ліквідовано.

Крім того, протягом доби ворог атакував об’єкти системи передачі електроенергії у Чернігівській та Дніпропетровській областях.

"За минулу добу ворог тричі обстрілював енергетичні об’єкти у Чернігівській області, внаслідок чого знеструмлювались підстанції та повітряні лінії, а також приєднані до них побутові споживачі. Загалом знеструмлювалось 2946 споживачів. У Дніпропетровській області на території однієї з підстанцій через атаку БПЛА пошкоджено обладнання", - пише Міненерго.

Раніше повідомлялось, що російські війська обстріляли Українськ на Донеччині. Пошкоджено ЛЕП та будівлі шахти.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті