Російська армія обстріляла Лиманську громаду: троє людей загинуло, ще троє поранено

Російська армія РФ вбила трьох та поранила двох цивільних у с.Торське і с.Закітне Лиманської громади на Донеччині. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

"Надвечір 22 серпня 2023 року армія рф обстріляла населені пункти Лиманської територіальної громади. За попередніми даними, окупанти атакували села з артилерії. О 18:50 під прицілом держави-агресора опинилось с. Торське, де на лавочці біля приватного будинку загинули двоє жінок та чоловік віком від 63 до 88 років, ще один місцевий мешканець зазнав множинних травм грудної клітини, плеча й стегна. Йому надано медичну допомогу", - йдеться  у повідомленні.

А  через півгодини окупанти обстріляли с. Закітне, внаслідок чого 26-річний чоловік отримав перелом черепу і забій головного мозку. Його ушпиталили у тяжкому стані.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті