РФ за добу здійснила 119 обстрілів Херсонщини, одна людина загинула, троє дістали поранення

По Херсонській області ворог за добу здійснив 119 обстрілів, випустив 664 снаряди, через обстріли одна людина загинула, поранені троє людей, з них - одна дитина. Про це повідомив у Телеграм очільник Херсонської ОВА  Олександр Прокудін 20 січня.

"За минулу добу противник здійснив 119 обстрілів, випустивши 664 снаряди з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків і БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 30 снарядів", - написав він.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 3 - дістали поранення, з них - 1 дитина", - наголосив Прокудін.

За даними ОВА, російські військові влучили в житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури та церкву в Херсонському районі.

Як повідомлялося, рашисти завдали ракетного удару по аграрному підприємству на Херсонщині, внаслідок чого загинула людина. 

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті