РФ за добу 26 разів обстріляла Донеччину, 1 людина загинула, 6 отримали поранення

Російські окупанти за минулу добу 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини, внаслідок чого було вбито 1 мирного жителя у Торцецьку, ,ще 6 людей в області дістали поранення. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.  

За його словами, з лінії фронту було евакуйовано 421 людину, у тому числі 83 дитини. 

Також очільник Донецької ОВА розповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 20 липня.

"Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівку. У Покровську пошкоджено 3 будинки і будівлю підприємства, частково зруйновано адмінбудівлю.

Краматорський район. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 19 будинків, крамницю і 2 інфраструктурні об'єкти. У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено 2 будинки та об'єкт інфраструктури. 

Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 2 поранено, пошкоджено 2 будинки і нежитлову споруду. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки і 2 багатоповерхівки", - повідомив Вадим Філашкін.

 Нагадаємо, напередодні росія вбила ще п’ятьох мешканців Донеччини, семеро зазнали поранень. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті