РФ вночі атакувала Хмельницьку область: є пошкодження на підприємстві

Російські війська атакували Хмельницьку область у ніч проти 7 серпня. Є пошкодження на одному із підприємств. Про це повідомляє голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

"Сьогодні вночі під час повітряної тривоги наші сили ППО в межах області знешкодили 4 ворожих БПЛА типу "Шахед". Постраждалих чи травмованих немає", - розповів він.

Разом з тим, за словами голови ОВА, через падіння уламків пошкоджено резервуари для зберігання та приміщення цеху одного з виробничих підприємств області.

"На місці працюють усі відповідні служби", - додав Тюрін.

Близько 00:00 7 серпня в Україні було оголошено повітряну тривогу через загрозу балістики.

Буквально через три години тривога була знову оголошена, цього разу через загрозу дронів. Вибухи лунали у Хмельницькому та в районі Білої Церкви.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті