РФ уночі обстріляла також Дніпро та громади Нікопольського району, є руйнування та поранені - ОВА

У Дніпропетровській області вночі 21 вересня крім Кривого Рогу під обстрілами також перебували Дніпро і Нікопольщина. Про це повідомив у Телеграм очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Дніпро. За уточненою інформацією, пошкоджено також 6-поверховий навчальний корпус, там вибито вікна. А ще понівечені 3 багатоповерхівки та 72 авто. Нікопольщина. Там атаки тривали з вечора. Ворог цілився БПЛА та артилерією. Постраждали Нікополь, Покровська та Мирівська громади", - написав Лисак.

За його словами, у Нікопольському районі поранено 38-річну жінку. Вона в лікарні у стані середньої тяжкості.

Також пошкоджено 4 будинки, АЗС. Загорівся склад приватного підприємства. Вигоріло і 20 т соняшнику. Знищено навантажувач. Пошкоджено машини.

Як повідомлялося, хлопчику, який уночі 21 вересня загинув внаслідок атаки РФ у Кривому Розі, було 12 років.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті