РФ обстріляла Миропілля на Сумщині, пошкоджено два комунальні заклади

Російські окупанти обстріляли місто Миропілля Сумського району та 11 сіл у Сумському, Шосткинському та Охтирському районах Сумської області протягом минулої доби. Про це у Фейсбук повідомило Оперативне командування "Північ" 13 липня. 

Як повідомляється, також під обстріл потрапили п'ять прикордонних сіл у Новгород-Сіверському та Корюківському районах Чернігівської області.

"Миропілля - два вибухи, ймовірно fpv-дрон. Унаслідок обстрілу пошкоджено дві будівлі комунальних закладів. У с. Прогрес Новгород-Сіверського району внаслідок обстрілу пошкоджено ЛЕП і місцеве кладовище. Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється", - йдеться у зведенні.

Під час обстрілів окупанти застосовували, крім fpv-дронів, також міномети калібру 82 і 120 мм, ствольну артилерію калібру 122 і 152 мм, авіацію для скидання боєприпасів. Низку сіл було обстріляно двічі, Попівку Охтирського району - тричі. Загалом за добу зафіксовано 22 обстріли (76 вибухів) із різних видів озброєння.

Як повідомлялося, за 12 липня росіяни вбили 6 жителів Донеччини: 4 у Мирнограді і 2 у Костянтинівці. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті