РФ обстріляла Курахове та Курахівку: є прямі влучання, 5 будинків згоріли вщент

Російські окупанти обстріляли Курахове та Курахівку на Донеччині, унаслідок чого є пошкодження будинків у приватному секторі. Про це повідомляють місцеві пабліки і Телеграм-канали.

Як повідомляється, зранку відбувся обстріл зі ствольної артилерії околиць с. Дальнє.

В другій половині дня ворог обстріляв приватний сектор м. Курахове, пошкоджено 1 приватне домоволодіння.

Також відбувся обстріл приватного сектору с-ща Курахівка. Є прямі влучання. Внаслідок обстрілу згоріли 4 приватних житлових будинки та пошкоджені 9 приватних домогосподарств.

Ворог обстріляв Курахове та Курахівку: є прямі влучання, 5 будинків згоріли вщент

Ворог обстріляв Курахове та Курахівку: є прямі влучання, 5 будинків згоріли вщент

Пізніше  ворог вдруге обстріляв с-ще Курахівка. В зоні ураження знову опинилася територія приватного сектору селища та держпідприємство. Пошкоджено будівлі і споруди. Внаслідок обстрілу пошкоджено 1 приватний житловий будинок та 1 будинок згорів вщент. 

Як повідомлялося, двоє мешканців Донеччини загинули та двоє зазнали поранень внаслідок російських обстрілів за добу 12 травня.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті