РФ на тлі контрнаступу ЗСУ посилює приховану мобілізацію - ISW

Поразка на Харківщині спонукала Кремль оголосити всеросійську вербувальну кампанію. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

"Поразка під Харківською областю спонукала Кремль оголосити всеросійську вербувальну кампанію. Кремлівські чиновники та державні ЗМІ раніше не закликали до вербування по всій країні, а натомість доручали місцевим чиновникам та ЗМІ формувати сили нібито за власною ініціативою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Кремль відповідає на поразку у Харківської області посиленням прихованої мобілізації, а не створюючи умови для загальної мобілізації.

Як повідомлялося раніше, голова Чечні Рамзан Кадиров Кадиров запропонував регіонам РФ не чекати на указ путіна і самостійно оголосити загальну мобілізацію для війни в Україні.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті