Резніков: Варіантів "на 24 лютого" вже не існує, тільки повна деокупація України

Київ вимагає повної деокупації Донбасу і Криму. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков під час форуму YES, - повідомляє "Європейська правда".

"Я відкрию таємницю... (На переговорах у Білорусі та у Стамбулі, - ЄП) ми говорили росіянам: для того, щоб далі проводити перемовини та домовлятися, ви маєте вивести війська станом на 23 лютого. Тоді це було можливе. Але тепер вони пройшли не одну точку неповернення і такий варіант вже давно не є можливим",- заявив він.

Зазначається, що тепер у Києві вимагають повної деокупації Донбасу та Криму. 

"Варіантів "на 24 лютого" вже не існує. На 1 грудня 1991 року. Go out",- підсумував Резніков.

Окрім того, Резніков уточнив позицію України для початку переговорів з РФ, додавши, що це – нова позиція. Київ вже не погодиться на те, що він сам пропонував росіянам раніше.

"Ми (за час війни) навчилися багато чому, і в тому числі навчилися не довіряти будь-яким розмовам про мир, які нам пропонують партнери", - сказав міністр оборони Олексій Резніков.

Як повідомлялося раніше, в Офісі президента оголосили вимоги України на переговорах з РФ.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті