Рашисти завдали удару по Хмельницькій області чотирма Х-47 "Кинжал": уламки збитих ракет впали у кількох населених пунктах

Російська армія під час вечірньої масованої повітряної атаки 26 липня по Україні завдала удару по Хмельницькій області 4 ракетами Х-47 "Кинжал", внаслідок чого уламки збитих ракет впали у кількох населених пунктів регіону. Про це заявив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін у Telegram.

Чиновник зазначив, що область у середу, 26 липня, знову опинилася під масованим ударом супротивника.

"За даними Повітряних Сил ЗСУ, близько 19 години окупанти підняли в небо винищувачі МіГ-31К і завдали удару чотирма аеробалістичними ракетами Х-47 "Кинжал" у напрямку Хмельницької області", - розповів він.

Представник ОВА подякував ППО ЗСУ, яка відбила повітряну атаку.

Він також розповів, що внаслідок збиття ворожих ракет уламки впали у населених пунктах Хмельницького району.

"Крім того, уламки ракети впали на території приватного будинку у Старокостянтинівській громаді. Пошкоджено авто", - поінформував чиновник.

В ОДА додали, що наразі інформації щодо постраждалих немає.

Як повідомлялося,  26 липня, в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Вона була пов'язана з пуском крилатих ракет росіян, які здійснили за допомогою авіації з району Каспійського моря.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті