Рашисти закрили на в’їзд і виїзд село Титарівка на Старобільщині, затримавши десятки місцевих мешканців

Окупанти затримали кілька десятків мешканців села Титарівка Старобільского району через підозру у співпраці з ЗСУ. Про це повідомив "Центр національного спротиву" 4 січня.

"Росіяни заблокували село Титарівка (Луганська область) на виїзд та в’їзд та затримали десятки місцевих в підозрі в роботі на ЗСУ", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що це село розташоване поруч із селом Половинкине, де окупанти також репресують місцеве населення. Обидва населені пункти розташовані на трасі, яка з’єднує Старобільск, Новоайдар, Щастя та Луганськ.

Раніше повідомлялось, що окупанти заблокували окуповане село Половинкине на Луганщині та викрали близько половини його мешканців.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті