Рашисти вдарили по п'ятиповерхівці у Харкові. Попередньо - троє загиблих, 23 поранених

Російський агресор близько опівночі 31 травня завдав удару по п'ятиповерхівці у Харкові. Попередньо - троє загиблих, 23 поранених. Про це у Телеграм повідомив мер Ігор Терехов, глава ОВА Олег Синєгубов та Нацполіція Україдни.

"На жаль, потрапляння у багатоквартирний житловий будинок. Є руйнування і пожежа...", - повідомив мер.

Пізніще він додав: "Попередньо повторні прильоти туди ж, куди й перші «приходи». За інформацією ДСНС, під завалами пʼятиповерхівки можуть бути люди".

О 3.50 ночі Терехов повідомив, що російський обстріл забрав життя трьох людей, кількість постраждалих зросла до 23, серед постраждалих – медичний працівник і поліцейська, які прибули на місце вибуху.

"Ворог знову застосував тактику подвійного удару, в той час, як на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці. За попередніми даними, окупанти вдарили ракетами С-300 у Новобаварському районі Харкова. Усі влучання - виключно цивільна інфраструктура. Ліквідація наслідків триває", - повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов.

Нацполіція повідомляє: "Внаслідок влучання ворожого боєприпасу в багатоповерховий житловий будинок загинули чоловік та жінка. Їхні особи встановлюються. Повністю знищено 4-й та 5-й поверхи одного з підʼїздів. Постраждали 23 людини, з них 12-річні хлопчик та дівчинка".

"Ще один боєприпас влучив в землю на територію цивільного виробничого підприємства. Внаслідок обстрілу загинув охоронець 1959 року народження. Пошкоджені виробничі приміщення", - констатувала Нацполіція.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті