Рашисти у Рубіжному почали ховати мирних жителів, яких вбили ще у квітні – Гайдай

В окупованому Рубіжному на Луганщині російські загарбники почали ховати тіла мирних жителів, яких вони вбили чотири місяці тому. Про це 7 серпня у Telegram повідомляє обласна військова адміністрація регіону.

"Тим часом, в Рубіжному окупанти днями поховали рештки 63 загиблих місцевих жителів, яких вони вбили чотири місяці тому", - заявив голова ОВА Сергій Гайдай.

За словами чиновника, насамперед окупанти перевіряють територію "об'єктів соціального значення". Однак при цьому незрозуміла така тривала затримка із початком поховань.

"Невже необхідно було чекати найспекотнішої погоди? Минуло майже чотири місяці, а вони тільки почали збирати тіла, які до сих пір лежали посеред вулиць. Про скількох ще вбитих росією ми дізнаємося згодом?" – додав Гайдай.

Раніше Сергій Гайдай повідомив, що росіяни тричі намагалися наступати на Луганщині, але ЗСУ відбили усі атаки.

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті