Рашисти знову обстрілюють Слов'янськ. Пошкоджено житлові будинки

Чергового удару по Слов'янську ворог завдав сьогодні вдень, 29 серпня. Про це повідомляє у Телеграм міська військова адміністрація з посиланням на очільника громади Вадима Ляха.  

"В центрі міста пролунало близько десяти потужних вибухів. Швидше за все, працювала ствольна артилерія. Пошкоджено кілька багатоповерхівок. Декілька загорянь. Зруйновано приватний будинок. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Масштаб ушкоджень уточнюється", - повідомив Лях.

"Обстріл триває. Небезпечно скрізь! Тому без потреби не виходьте з приміщень, - застерігає очільник громади. - Пам'ятайте про можливість евакуюватись! Бережіть себе. Тримаємося. Ми разом!".

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті