Рашисти на окупованих територіях заманюють школярів до "молодіжних" рухів Кремля грошима й іншими преференціями

Окупанти заманюють школярів на тимчасово окупованих територіях України до прокремлівських молодіжних організацій, мотивуючи грошима й іншими "бонусами". Про це повідомив "Центр національного спротиву" (ЦНС) 18 серпня.

"Напередодні 1 вересня окупанти почали видавати шкільні набори, але умовою їх отримання є заява на вступ до "молодіжних" рухів Кремля, – сказано в повідомленні. – Зокрема, йдеться про "движеніє пєрвих" – неокомсомольску організацію, яка слугує інтересам російського диктатора. А саме – організовує масовку, імітує підтримку окупації й допомагає фальсифікувати "вибори" чи проводити "референдум".

Зазначається, що саме ця організація намагається залучити до себе якомога більше студентів та учнів, аби організовувати пропагандистські заходи. Вступ до структури дає преференції: грошові подарунки, безкоштовне дозвілля чи навіть "бронь від вилету" з навчального закладу за погані оцінки.

Раніше повідомлялось, що росіяни поставили перед Пасічником "план" щодо примусової паспортизації підлітків на окупованій Луганщині.

Статті

Країна
21.10.2024
15:00

Рієлтерство зсередини. Вимушений досвід вимушеної переселенки

Ось що таке рієлтерство загалом – шахер-махер. Досі соромно від цих спогадів. Заспокоює одна обставина. У той період у мене захворів кіт, домашній улюбленець та член сім'ї.
Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Всі статті