Рашисти готують окуповану Євпаторію до "важкої зими"

Окупанти масово перевіряють підвали багатоквартирних будинків у Євпаторії, яких налічується у місті понад 700, щодо перспектив їх використання як укриттів та бомбосховищ. Про це повідомляє Асоціація реінтеграції Криму у Фейсбук.

“При цьому загарбниками традиційно застосовується нехитра пропаганда, про те, що нібито це проводиться “під чуйним контролем” колаборантів від злочинної “Єдиної Росії”, включаючи фейкового “заступника голови міськради” В’ячеслава Степанова, але при цьому, природно – “на громадських засадах”, тобто за рахунок власників житла”, - йдеться у повідомленні.

Також окупанти у листопаді “вчення з цивільної оборони”, в рамках яких перевірили готовність пунктів тимчасового розміщення та обігріву для населення.

Умовірно, окупанти планують використовувати Євпаторію в зимовий період як ключовий хаб для подальшої злочинної примусової “евакуації” з Херсонської області населення, а також для розміщення “резервів” військ агресора.

Зазначається, що з листопада в Євпаторії виникли перебої з централізованим водопостачанням, а також значно рідше стали ходити трамваї як основний “соціальний” вид транспорту місцевих жителів.

Як раніше повідомлялося, в окупованому Криму рашисти відчувають дефіцит ліків для поранених.


Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті