Рашисти готують до евакуації персонал окупаційних адміністрацій у Запорізькій області - Генштаб

Російські окупанти евакуюють представників окупаційних адміністрацій у Запорізькій області. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального Штабу ЗСУ 1 грудня.

"За наявною інформацією, російські окупаційні війська відводять окремі підрозділи та готують до евакуації персонал окупаційних адміністрацій населених пунктів тимчасово зайнятої території Запорізької області. Так, з населеного пункту Михайлівка, виїхали підрозділи, що базувалися у місцевому відділку поліції та одному з навчальних закладів. В населених пунктах Пологи та Інженерне окупанти виїжджають з будинків, де вони були розквартировані, вивозять викрадене майно. У населеному пункті Бурчак окупаційна влада проводить перепис для так званої добровільної евакуації населення", - розповіли у Генштабі.

Як повідомлялося раніше, з окупованої частини Запорізької області забороняють виїжджати чоловікам: у них вимагають військовий квиток

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті