Поранено "главу уряду ДНР", який відзначав день народження Рогозіна в кафе на околиці Донецька

В окупованому Донецьку сьогодні ввечері, 21 грудня, "прилетіло" до кафе "Шеш-Беш" на околиці Ленінського району міста у той час, коли у ньому відзначав день народження так званий керівник групи військових радників Дмитро Рогозін. Про це пише телеграм-канал Mash.

Повідомляється, що Рогозін залишився неушкодженим, а "глава уряду ДНР" Віталій Хоценко поранений.

"Кадри з донецького кафе "Шеш-Беш". Дмитро Рогозін сьогодні відзначав тут день народження. ЗСУ відкрили по закладу вогонь, пряме влучення зі 155 калібру. За попередньою інформацією, голова уряду ДНР Віталій Хоценко отримав поранення, його охоронець загинув. Рогозін не постраждав. ", - йдеться у повідомленні.

У місцевих пабликах також підтверджується інформація про "приліт".

"Повідомляють про приліт о 19:45 біля кафе "Шеш-Беш" у Ленінському районі Донецька. Попередньо є загиблий та поранені", - пишуть у соцмережах Донецька.

"Голова адміністрації" Донецька також повідомив, що "за інформацією очевидців, обстріл зазнав Ленінський район. Є загиблі та поранені. Пошкоджено автомобілі, будівлі. Дані уточнюються".

Статті

Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Країна
26.06.2024
19:45

Якщо проблем немає – їх треба створити. Медреформа по-запорізьки

Всі лікарі-чоловіки, які беруть участь у протестних акціях, або підписують звернення проти ліквідації, отримали повістки і  тепер мусять збиратися на передову, від інших вимагають звільнитися.
Світ
25.06.2024
16:20

"Зеленський українцям до смерті своєї посланий". Російські ЗМІ про Україну

"...Той же Янукович, на мій погляд, як перша особа у владі, що змінює київський режим, не зможе вже відбутися".
Всі статті