Ракетний удар рашистів по Дніпру: троє людей загинули, 15 поранені (ВІДЕО)

Внаслідок російського удару по Дніпру ввечері 15 липня загинуло троє людей, ще 15 поранено. Про це у Телеграм повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"У нас "прильоти" по Дніпру. Ракети потрапили по промисловому підприємству та по жвавій вулиці поруч з ним. Попередньо, ця російська атака забрала життя 3-х людей, ще 15 поранено. Масштаби руйнувань з з'ясовуємо", - написав він.

Представник департаменту транспорту міськради Іван Васючков у Фейсбуці повідомив, що один із загиблих - водій автобуса.

"Внаслідок сьогоднішнього теракту расєї в Дніпрі загинув водій автобуса одного з міських маршрутів. Людина вже закінчила робочий день і прямувала до парку, щоб завтра о 5 ранку знову вийти на роботу. Не доїхав...", - повідомив Васючков.

Як повідомлялося раніше, сьогодні ввечері в Дніпрі пролунала низка потужних вибухів. Як з'ясувалося пізніше, росіяни завдали ракетного удару по місту.

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті