Ракетний удар по "Охмадиту" прийшовся на корпус, де діти отримували діаліз при нирковій недостатності. Є жертви - Ляшко

Росіяни вдарили ракетою по корпусу "Охмадиту", де діти отримували діаліз при нирковій недостатності, є жертви. Про це з місця події повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко 8 липня, передає "Київ 24".

"Зараз поки не будемо (про кількість. - "ОстроВ")... Жертви, на жаль, є", - відповів Ляшко на питання, чи є жертви і яка їхня кількість.

За його словами, ракетний удар прийшовся на корпус, де діти отримували діаліз. 

Крім того, за словами Ляшка, пошкоджені реанімаційне, операційне й онкологічне відділення.

"...Рятувальники дістають... і надаємо допомогу тим, кого можна дістати. Уже всіх перших (звільнених з-під-завалів - "ОстроВ") вивезли. Перевозимо всіх, хто потребує допомоги, по інших лікарнях", - зазначив також міністр.

Раніше Зеленський повідомив, під завалами лікарні "Охматдит" у Києві є люди, точна кількість поранених і загиблих наразі невідома.

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті