Путін заявив, що він проти перемир'я у війні з Україною

Російський диктатор заявив, що відкидає перемир'я у війні проти України, згадав про Стамбульські угоди і вважає Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області України територіями Росії. Про це він говорив сьогодні, 18 жовтня, на зустрічі з керівниками ЗМІ країн-учасниць БРІКС.

«Якщо ми говоримо про перемир'я, то це не повинні бути процеси, пов'язані з перемир'ям, на тиждень, на два або на рік, для того, щоб країни НАТО переозброїлися... нам потрібні умови міцного миру...», - сказав диктатор, додавши, що радий тому, що на Заході зрозуміли, що “завдати стратегічної поразки Росії неможливо”.

Він знову назвав Стамбульські домовленості 2022 року «базовими» для переговорного процесу. 

«...але найголовніше - база. База - це ось проєкт документа, виробленого під час стамбульського переговорного процесу», - сказав диктатор.

Також він безапеляційно сказав, що 4 області суверенної держави Україна є російськими.

«Російські бійці б'ються під час спецоперації за свої території, Луганська народна республіка, Донецька народна республіка, Запорізька область і Херсонська...», - сказав агресор.

 

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті