Путін заявив, що почати війну в Україні його змусили "американські дружки"

Російський диктатор путін заявив, що не сварився з Україною і не псував з нею стосунків, а почати війну його змусили якісь "американські дружки". Про це він сказав під час прямої лінії, відповідаючи на запитання про відносини з Україною і Заходом, повідомляють росЗМІ. 

"Ми не псували відносини, це з нами псували відносини. Конфлікт з Україною почався з "перевороту" 2014 року. Весь південний схід України був за Росію, тому що це історично російські території, Одеса - російське місто", - заявив путін. 

За його словами, "після "перевороту" 2014 року стало ясно, що нам не дадуть вибудовувати нормальні відносини"

"Конфлікт розпалювали наші "американські дружки". Це плюс нестримне прагнення підповзти до наших кордонів призвело до цих подій. Вони змусили нас на ці дії. США організували, Європа підспівує", - заявив путін. 

Нагадаємо, президент Зеленський виключив компроміси з путіним. 

Як повідомлялося, Кучма розповів про одержимість путіна і про те, чим стане для США можлива поразка України. 

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті