Путін виключив Шойгу з ради з розвитку спорту

Російський диктатор Путін виключив колишнього міністра оборони Сергія Шойгу з ради з розвитку фізичної культури і спорту при президенті РФ. Про це пишуть росЗМІ.

«Володимир Путін вніс зміни до складу Ради з розвитку фізичної культури і спорту, яка вирішує питання участі росіян в Олімпійських іграх, курує організацію великих спортивних заходів у країні та забезпечує взаємодію органів влади і спортивних організацій», - ідеться в повідомленні.

Зокрема, президент виключив із Ради екс-міністра оборони Сергія Шойгу, який обіймає тепер посаду секретаря Ради безпеки РФ.

Також свої місця в Раді втратили міністр енергетики Сергій Цівільов, губернатор Ростовської області Василь Голубєв і глава Приморського краю Олег Кожемяко.

Натомість Путін включив до складу Ради 11 нових членів. Серед них генеральний директор РЖД Олег Бєлозьоров, який з 1 жовтня обіймає посаду президента об'єднаної Федерації гімнастики Росії. Також глава «Норильського нікелю» і голова опікунської ради Нічної хокейної ліги Володимир Потанін, глава Промсвязьбанку, голова опікунської ради Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА) Петро Фрадков, глави Башкортостану, Челябінської області, Московської області, Тульської області та інші. 

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті