Путін розповів про облаштування "русского мира после победы": "Россия - в авангарде формирования более справедливого мироустройства"

Російський диктатор путін заявив, що росія "перебуває в авангарді формування більш справедливого світоустрою". Про це він сказав на пленарному засіданні так званого "Всесвітнього російського народного собору", який відбувся в режимі відеоконференції 28 листопада, пишуть росЗМІ.

"Ми боремося зараз за свободу не тільки Росії, а й усього світу. Ми відкрито говоримо, що диктатура одного гегемона - ми бачимо це, всі зараз це бачать - старіє. Вона пішла, що називається, в рознос і просто небезпечна для оточуючих. Це вже зрозуміло всій світовій більшості. Але, повторю, саме наша країна перебуває зараз в авангарді формування більш справедливого світоустрою", - сказав путін.

Ось ще низка унікальних за своєю абсурдністю "тез" із заздалегідь розпіареної промови путіна:

- саме "русскій мір" неодноразово в історії перегороджував шлях тим, хто претендує на світове панування і винятковість, і без суверенної, сильної росії жоден міцний, стабільний світопорядок неможливий;

- сьогодні практично офіційною ідеологією західних правлячих еліт стали русофобія, інші форми расизму і неонацизму. Вони спрямовані не тільки проти росіянина, але проти всіх народів росії: татар, чеченців, аварців, тувинців, башкир, бурятів, якутів, осетин, євреїв, інгушів, марійців, алтайців. "Нас багато, всіх зараз я не назву", - наголосив щодо цього путін;

- різноманіття і єдність культур, традицій, мов, етносів росії не вкладаються в логіку західних расистів і колонізаторів, в їхню жорстоку схему тотального знеособлення, роз'єднання, придушення і експлуатації;

- росія веде битву за суверенітет і справедливість, яка має без жодного перебільшення національно-визвольний характер.

При цьому одна з тез путіна була цілком логічною: "Заходу в принципі не потрібна така велика і багатонаціональна країна як Росія". Бо багатовікова практика показує, що така країна - загроза і для самої себе, а не тільки для інших країн.

Раніше повідомлялося, що у путіна анонсували проголошення ним промови в Кремлі про облаштування "русского мира после победы над Украиной".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті