Путін прилетів до Північної Кореї. Одна з тем обговорення з Кім Чен Ином - постачання зброї для війни проти України

Російський диктатор Путін прибув до столиці Північної Кореї Пхеньяна, - пише ВВС.Русская служба 18 червня.

Російські інформаційні агентства повідомляють, що в аеропорту Путіна особисто зустрів північнокорейський диктатор Кім Чен Ин, при тому що в Пхеньяні зараз глибока ніч.

До складу російської делегації входять міністр оборони Андрій Бєлоусов, міністр закордонних справ Сергій Лавров і керівники російського космічного агентства.

Постачання північнокорейської зброї, такої необхідної Росії для продовження війни в Україні, як передбачається, буде однією з головних тем переговорів.

Востаннє Путін відвідував місто в липні 2000 року на початку своєї президентської кар'єри. Тоді країною керував Кім Чен Ір, батько Кім Чен Ина.

Статті

Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Всі статті