Путін придумав нову "причину" агресії проти України: "почали знищувати Росію на наших історичних територіях" і виганяти росіян 

Російський диктатор Володимир Путін придумав ще одне "пояснення" агресії РФ проти України. 

"Ніколи нічого подібного ми б не робили, якби влада України не почала "знищувати Росію" на наших історичних територіях, виганяти людей звідти, оголосили росіян некорінного нацією", - цитують його російські ЗМІ.

"Зовсім з глузду з'їхали, як би сказати простіше, по-народному: оборзели зовсім", - спробував він донести до росіян чергову брехню про причини російської агресії проти України.

Як повідомлялося, "нашими історичними територіями" шовіністична влада Кремля називає Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонські області України. Фактів вигнання "росіян" з території України ніколи не існувало. 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті