Путін доручив військовим провести навчання із "застосування нестратегічної ядерної зброї"

Російські військові проведуть навчання, під час яких буде відпрацьовано "застосування нестратегічної ядерної зброї". Про це оголосило 6 травня міноборони РФ, - повідомляє Телеграм-канал "The Moscow Times".

Навчання відбудуться "найближчим часом" за дорученням "верховного головнокомандувача Збройних сил Російської Федерації", заявили у військовому відомстві країни-агресора.

У навчаннях візьмуть участь ракетні з'єднання Південного військового округу, авіація і сили військового-морського флоту, їхня мета - "підвищення готовності нестратегічних ядерних сил до виконання бойових завдань", а також "практичне відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї", підкреслює міноборони агресора.

Навчання, як повідомляє відомство, проводять "у відповідь на провокаційні заяви і погрози окремих західних офіційних осіб", а також з метою "безумовного забезпечення територіальної цілісності та суверенітету російської держави".          

Як повідомлялося, Макрон висловив задоволення, що змусив нервувати Росію

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті